Eurassa voi pian kohdata liudan tuttuja kirjailijanimiä – Kirjallisuustapahtumassa muun muassa Rosa Liksom, Katja Kettu ja Panu Rajala - Kulttuuri - Satakunnan Kansa

Eurassa voi pian kohdata liudan tuttuja kirjailijanimiä – Kirjallisuustapahtumassa muun muassa Rosa Liksom, Katja Kettu ja Panu Rajala

Kirjailija Rosa Liksom on yksi Euran Sanat! -kirjallisuustapahtuman esiintyjistä huhtikuussa.

5.3.2019 20:33

Sanat! -kirjallisuustapahtumassa Eurassa nähdään huhtikuussa kirjailijat Katja Kettu, Tapio Koivukari, Rosa Liksom, Panu Rajala, Roman Schatz, Karoliina Suoniemi ja Johanna Valkama.

Kirjallisuustapahtuma on 12.–14. huhtikuuta. Neljättä kertaa järjestettävän tapahtuman teema on Vieraalla maalla. Teemaa käsitellään niin vertauskuvallisesti kuin maantieteellisesti.

Omasta kirjoittamisestaan puhuu muun muassa Katja Kettu. Hänen uusin teoksensa Rose on poissa kertoo naisesta, joka on juuriltaan sekä intiaani että amerikansuomalainen. Rosa Liksom puhuu teoksistaan teemalla Hytti nro 6:sta Everstinnaan.

Suoniemi luennoi tapahtumassa viikinkiajan arkielämästä. Häneltä ilmestyy huhtikuussa kirja Ihan oikeat viikinkiajan lapset. Hän vetää myös Eurassa koululaisille työpajoja, joissa tutustutaan elämään Eurassa tuhat vuotta sitten. Kirjailija Panu Rajalan luennon aihe on Ilmari Kianto ja vieraat kulttuurit.

Tapahtuman järjestäjiä ovat Euran kunta – kulttuuripalvelut, kirjasto- ja tietopalvelut, Euran lukio ja Euran yhteiskoulu.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: