Bill Murray lähtee etsimään 19-vuotiasta poikaansa – matka kasvattaa erakoitunutta miestä - Kulttuuri - Satakunnan Kansa

Bill Murray lähtee etsimään 19-vuotiasta poikaansa – matka kasvattaa erakoitunutta miestä

Bill Murray ja Sharon Stone kohtaavat Broken Flowers -elokuvassa.

20.1.2019 7:00

Broken Flowers

★★★★ Ikinä ei ole liian myöhäistä kasvaa. Jos ei pituutta, niin ihmisenä. Jim Jarmuschin pokerinaamaisessa komediassa ikääntynyt ja erakoitunut naistenmies saa kuulla olevansa 19-vuotiaan pojan isä. Pintapuutunut rooli istuu kuin valettu Bill Murraylle, joka näytteli samoilla säännöillä loistavassa Lost In Translationissa. Kierros menneessä elämässä tuo vastaan Sharon Stonen, Jessica Langen ja muita persoonallisia ex-heiloja. (USA 2005)

Hero sunnuntai 20.1. klo 11.25

Dracula Untold

★★ Vlad Seivästäjä on Romanian historian hurjamaineisin ruhtinas, joka kohteli julmasti vastustajiaan. Bram Stokeria hän inspiroi kirjoittamaan tarinan vampyyrikreivi Draculasta. Ohjaaja Gary Shore syventää periaatteessa sitä kohtalotarinaa, mutta kova tehostehyrske tuntuu pikemminkin supersankarileffalta. Vakuudeksi punainen viittakin hulmuaa. Nimiroolissa pimeyden voimien kanssa flirttailee Luke Evans. (USA 2014)

TV5 sunnuntai 20.1. klo 21.00

Men, Women & Children

★★ Lähiöisä (Adam Sandler) hakee sisältöä elämään nettipornosta, teinipoika (Travis Tope) samoin. Yksi äiti (Jennifer Garner) kyttää hysteerisesti tyttärensä Facebookin käyttöä, toinen (Judy Greer) toimittaa tyttärensä (Olivia Croccichia) pehmopornahtavaa fanisivua. Jason Reitmanin draama heristää sormea netin suuntaan niin, että ilma suhisee, mutta joihinkin kipupisteisiin se osuu juuri tämän hetken Suomessa. Ensiesitys. (USA 2014)

Liv sunnuntai 20.1. klo 22.00

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos