Kymmenes tuotantokausi alkaa – Miten StartUpin väen käy, kun sisään astelee häikäilemätön agentti Rebecca Stroud? - Kulttuuri - Satakunnan Kansa

Kymmenes tuotantokausi alkaa – Miten StartUpin väen käy, kun sisään astelee häikäilemätön agentti Rebecca Stroud?

Wes Chandler (Ron Perlman) pohtii joukkonsa kanssa kolmannen kauden alussa, riittävätkö rahat firman tarpeisiin.

7.12.2018 7:00

StartUp

★★★★ Vihreitä puita ja pensaita kasvaa rapistuneen huvilan sisäpihalla. Rappioromanttinen paikka sopisi rakkauskohtaukseen, mutta nyt seiniä pitkin menee joukko vankasti aseistautuneita sotilaita.

He eivät löydä etsimiään kanisteripommeja, vaan viitteen Araknetista.

Se taas vie StartUpin aiemmilta tuotantokausilta tuttuun miljööseen: kaupunkiin ja toimistoon, joka on täynnä ihmisiä ja tietotekniikkaa.

Sarjasta alkaa Viaplaylla tänään kymmenosainen kolmas tuotantokausi.

Krytovaluuttojen ja pimeän verkon maailmaan sijoittuvan sarjan pääosissa nähdään muun muassa Martin Freeman, Edi Gathegi, Ron Perlman ja Adam Brody.

Ensimmäisessä jaksossa seurataan paljon Ronald Daceyn elämää. Roolissa oleva Keniassa syntynyt Edi Gathegi on tuttu myös televisiosarjasta House ja Twilight-elokuvista.

Rytmi on nopea ja vaihteleva kuin levottomassa somepompahtelussa. Uhka leijuu koko ajan ilmassa, vaikka ei kyse olisi sen kummemmasta kuin paneelikeskustelusta konferenssissa.

Miten Araknetin käy, kun toimistoon sisään kävelee yhdysvaltain tiedusteluviraston NSA:n häikälemätön agentti Rebecca Stroud (Mira Sorvino)?

Sorvino on palkittu Oscarilla Woody Allenin Rakkauden jumalatar -elokuvan parhaasta naissivuosasta.

Viaplay 7.12.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: