Miikka Koivisto Fullsteam Recordsille - Kulttuuri - Satakunnan Kansa

Disco Ensemblen Miikka Koivisto musiikkibisneksen portinvartijaksi

Disco Ensemblen omaan levytysuraan kuuluu mm. bändikollektiivi TreUnionin 2001 kustantama ep. Yhtye tuolloin: Mikko Kahila, Jussi Ylikoski, Miikka Koivisto ja Jarkko Toivanen.

23.5.2017 19:28

Levy-yhtiö Fullsteam Recordsin uudeksi A&R:ksi on nimitetty ulvilalaislähtöisen Disco Ensemblen laulusolisti Miikka Koivisto.

A&R-managerin (artist and repertoire) keskeisiin tehtäviin kuuluu levy-yhtiön artistivalinnat sekä artistien auttaminen urallaan.

Musiikkialalla sekä artistin (Disco Ensemble, Hisser) että tuottajan roolissa vuosia toiminut Koivisto kertoo seuranneensa Fullsteamin toimintaa alkuajoista lähtien hyvin läheltä. Disco Ensemble on ensilevystään, vuoden 2003 Viper Ethicsistä, lähtien julkaissut levynsä Fullsteam Recordsilla.

–Oon innoissani, että pääsen kehittämään Suomen skeneä tässä uudessa roolissa. Olen artistin urallani kolunnut taiteilijaelämän ja musiikkibisneksen kolkkia verraten perusteellisesti ja toivon osaavani nyt ammentaa jotain niistä kokemuksista meidän tuleville artisteille.

Koiviston mukaan Fullsteam ei ole koskaan tuijottanut genrelinjoja tai marginaali-/populäärirajoja, eikä niin tehdä vastaisuudessakaan.

–Tarkoitus on työskennellä pitkäjänteisesti ja tarkasti artistien eteen, Suomessa ja kansainvälisesti. Kertakäyttöisyys ei tule olemaan meidän juttu.

Juha Kyyrö ja Johannes Ylinen perustivat vuonna 2002 Fullsteam Records -levymerkin eli yhtiö juhlii tänä vuonna 15-vuotissynttäreitään.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: