Vihreä teatteri lopettaa toimintansa - Kulttuuri - Satakunnan Kansa

Vihreä Teatterin tarina päättyy tässä kuussa, ellei ihmeitä tapahdu

Porin Kirjurinluodossa kesällä nähty Peter Pan -musikaali uhkaa jäädä Vihreän teatterin viimeiseksi näytelmäksi. Peter Pania esitti Eeva Haaslahti ja Kapteeni Koukkua Viia Koivula.

5.12.2019 14:47

Pori

Pitkän linjan harrastajateatteri Vihreän teatteri on lopettamassa toimintaansa Porissa. Nykyinen hallitus ei jatka toimintaansa enää ensi vuonna eikä uusia vastuuhenkilöitä ole löytynyt.

Satakunnan Kansa kertoi Vihreän teatterin vaikeuksista elokuussa. Syksyn aikana ei ole kyselyistä huolimatta ilmaantunut ketään, joka haluaisi ottaa teatterin toiminnan vastuulleen.

Yhdistyksen tilanteesta ja mahdollisesta lopettamisesta päätetään kokouksessa maanantaina 16.12. Yhdistys vetosi torstaina vielä viimeisen kerran Facebookissa: ”Toiminnan jatkamiseksi tarvittaisiin puheenjohtaja sekä hallituksen jäsenet. Vihreä Teatteri haluaa painottaa että mahdollisen uuden hallituksen ei tarvitse jatkaa toimintaa samanlaisena. Uudella hallituksella on esimerkiksi mahdollisuus välivuoteen ja toiminnan kehittämiseen haluamaansa suuntaan. Tällöin yhdistystä ei kuitenkaan tarvitsisi lopettaa.”

Maanantaihin 16.12. asti ihmiset, jotka haluaisivat jatkaa Vihreän teatteriin toimintaa voivat vielä ilmoittautua sähköpostitse osoitteeseen vihreateatteri@gmail.com

Perinteikäs Vihreä teatteri on toiminut Porissa vuodesta 1961. Teatteri tunnetaan etenkin kesäteatteriesityksistään, ja se on yksi Suomen vanhimmista kesäteattereista.

Viime vuosina Vihreä teatteri on tuottanut koko perheen musikaaleja Porin Kirjurinluodon kesäteatteriin.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos