Harri Vilkuna tuottaa Kehräämön keikat Rakastajat-teatterille - Kulttuuri - Satakunnan Kansa

Kehräämöstä tuli aktiivinen keikkapaikka Porissa – Suurimman osan syksyn bändeistä tuottaa Harri Vilkuna

Porispere-promoottori ja tapahtumajärjestäjä Harri Vilkuna tuottaa suurimman osan Kehräämö Live -keikoista.

12.9.2019 17:41

Pori

Kun porilainen yökerhoyrittäjä Harri Vilkuna luopui vuonna 2017 omistamastaan Bar Kinosta, kaupunkiin jäi suuri aukko livekeikkatarjontaan. Rakastajat-teatteri on puolestaan järjestänyt satunnaisesti bändikeikkoja Kehräämö-tilassaan Porin Puuvillassa.

Tänä vuonna Kehräämö on aktivoitunut huomattavasti keikkapaikkana. Vilkuna ja Rakastajat-teatteri ovat löytäneet toisensa. Syksyn Kehräämö Live -ohjelmisto on tuotettu yhteistyössä Vilkunan kanssa.

Vilkuna tuotti tilaan jo vuonna 2018 Pyhimyksen ja Vestan keikat sekä Ruusut sekä Paperi-T:n yhteiskeikalle keväällä 2019. Keikat myivät loppuun, joten yhteistyö jatkui keväällä ja laajeni syksyllä.

Jokainen keikka poikii Vilkunalle lisää yhteydenottoja ja ehdotuksia tulevista Kehräämön keikoista.

– Henkilökohtaisesti en halua palata siihen entiseen elämään, että joka viikko stressaan itseni hengiltä, miten keikalle tulee porukkaa. Samaan oravanpyörään en halua palata, mutta kymmenen keikkaa syksyssä on hyvä tahti, Vilkuna sanoo.

Sama keikkatahti jatkuu Kehräämössä ensi keväänä. Vilkuna toteaa Kehräämön eroavan Bar Kinosta keikkapaikkana siinä, ettei perusporukkaa ole paikalla valmiiksi, vaan ihmiset tulevat varta vasten katsomaan keikkaa.

Rajana Kehräämössä on kapasiteetti, sillä keikalle mahtuu vain 350 hengen yleisö. Monen artistin kanssa Vilkuna on joutunut käymään neuvotteluja, jotta he suostuvat esiintymään niin pienelle yleisölle.

Syksyn esiintyjiä ovat muun muassa 22-Pistepirkko, Ellinoora, Ismo Alanko, Gasellit, Kolmas Nainen ja Pariisin Kevät. Syyskuun Happoradio-keikka on myyty loppuun.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: