Viisi ihmistä loukkaantui liikenneturmassa Kouvolassa – Kuutostie oli osittain suljettu tunteja

STTKouvola

Kouvolassa viisi ihmistä loukkaantui usean ajoneuvon kolarissa tiistaiaamuna. Yhden loukkaantuneen vammat olivat pelastuslaitoksen mukaan vakavat.

Tapahtumapaikka oli Kuutostiellä lähellä Teuroistentien risteystä. Poliisin mukaan Helsingin suunnasta Kouvolaa kohti ajaneen rekan perävaunu lähti liukkauden takia heittelehtimään ja osui vastaan tulleeseen rekkaan. Tämän perässä ajanut henkilöauto osui edellään ajaneeseen ja vaurioitui kyljestään.

Kouvolan suuntaan ajaneen rekan edellä oli ajanut kolmas rekka, joka toistaiseksi tuntemattomasta syystä ajautui tieltä ulos. Se ei siis ollut itse osalllisena onnettomuudessa.

Rekoissa oli vain kuljettajat. Henkilöautossa oli kaksi aikuista ja lapsi.

Onnettomuuden takia liikenne oli turmapaikan kohdalla kokonaan tai osittain poikki aamupäivästä iltamyöhään, noin klo 21.30 asti.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio