Raha

Valmet Automotive palkkaa tuhat työntekijää Uuteenkaupunkiin

STTTurku

Valmet Automotiven Uudenkaupungin autotehtaalle aiotaan rekrytoida tänä vuonna noin tuhat uutta työntekijää, kerrottiin yhtiön tiedotustilaisuudessa.

Uusien työntekijöiden tarpeeseen vaikuttaa Valmet Automotiven mukaan Mercedes-Benzin uuden A-sarjan tuotannon käynnistyminen Uudessakaupungissa.

Tällä hetkellä Uudenkaupungin tehtaalla työskentelee noin 4 000 henkilöä.


Kommentit (2)

  • Nimetön

    Odottakaahan vain, kun saksalainen päämies huomaa, että autoja pystytään kokoamaan, ei siis rakentamaan, muualla Suomea halvemmalla. Toimitusjohtajan irtisanominenkin johtui siitä, että Uudenkaupungin autotehtaan kannattavuus ei ollut tarpeeksi hyvä. Tehdas on jatkuvan tarkkailun alla niin kuin muutkin yhtiön tuotantolaitokset. Muutokset voivat olla nopeita ja rajuja. Tämäkin kannattaisi huomata, kun tuijotetaan liikaa esimerkiksi juuri työntekijämääriä ja niiden lisäyksiä.

  • Touko Pouko

    Tässä tulee myös raumalaisille töitä, koska ajomatka Raumalta Ugiin on siedettävä… samaa ei voi sanoa Pohjois-Satakunnasta, josta joudutaan ajamaan huonoa 8-tietä ensin Raumalle.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio