Testit

Tämä Kummeli-klassikko täyttää 20 vuotta – Testaa, osaatko tutut hokemat

Jos testi sujuu hyvin, voit loistaa Kultakuume-tietämyksellä esimerkiksi lauantaina Niagarassa. Siellä järjestetään elokuvan quote-a-long-juhlanäytös. Testi on jutun lopussa.

Tämä Kummeli-klassikko täyttää 20 vuotta – Testaa, osaatko tutut hokemat

Kummeli Kultakuume sai ensi-iltansa 20 vuotta sitten. Se oli ilmestymisvuonnaan Suomen katsotuin elokuva. Pääosissa ovat muun muassa Heikki Silvennoinen, Heikki Vihinen ja Timo Kahilainen.

Anni Tolonen, Elina Laurila

Kummeli Kultakuume täyttää tänä vuonna 20 vuotta. Elokuva oli ilmestymisvuonnaan katsotuin kotimainen elokuva.

Elokuvassa on useita sanontoja, jotka ovat jääneet elämään suomalaisten keskuudessa. Testaa alla olevalla kyselyllä, kuinka hyvin osaat sanonnat.

Jos testi ei näy, pääset tekemään sen myös tästä linkistä.


Kommentit (2)

  • Nimetön

    kummelihuumori on parasta kult eiku kurttuulia!

  • Rooma

    ”Sait 100% oikein!” Muistan leffan tapahtumat varmaan hautaukseeni asti.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio