Supon Pelttari Ylelle: Palautuskeskuksista olisi todennäköisesti hyötyä

Aleksi Poutanen
Supon Pelttari Ylelle: Palautuskeskuksista olisi todennäköisesti hyötyä

Antti Pelttari arvioi, että kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden kokoamisesta palautuskeskuksiin olisi todennäköisesti hyötyä.

STTHelsinki

Suojelupoliisin päällikkö Antti Pelttari arvioi, että kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden kokoamisesta palautuskeskuksiin olisi todennäköisesti hyötyä. Pelttari kommentoi asiaa aamulla Ylen aamu-tv:lle.

Sisäministeri Paula Risikko (kok.) ei halunnut eilen ottaa suoraan kantaa siihen, olisivatko palautuskeskukset hyvä vaihtoehto kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneille.

Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kaikkonen sanoi, että tiukemman valvonnan keskuksia on harkittava. Myös valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok.) katsoi, että palautuskeskukset tulisi arvioida uudelleen.


Lue myös nämä


Kommentit (2)

  • Nimetön

    Tällaisilla leireillä on sen verran paha kaiku, että niillä ei pidä Suomen ihmisoikeusmainetta pilata. Ketä niihin laitettaisiin? Ainakaan ei ensimmäisessä maahanmuuto-oikeuskäsittelyssä hylättyjä, koska päätöksistä monet ovat osoittautuneen vääriksi ja muuttuvat jatkokäsittelyissä.

  • Nimetön

    Älkää nyt hyvänen aika alkako Suomeen keskitysleirejä rakentamaan!

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio