Suomalainen Europolin 25 etsityimmän rikollisen listalla – tuomittu laittomasta huumekaupasta ja ampua-aserikoksesta

Mike Soldier on saanut kolmen vuoden ja kahdeksan kuukauden vankeustuomion useista vakavista rikoksista.

EUROPOL
Suomalainen Europolin 25 etsityimmän rikollisen listalla – tuomittu laittomasta huumekaupasta ja ampua-aserikoksesta

Etsityimpien henkilöiden listalla on mukana myös suomalainen Mike Soldier.

Henna Korkala

Europolin jalkapallon MM-kisojen hengessä tehdyssä MostWantedCup-kampanjassa on listattuna EU:n etsityimmät rikolliset. 25 henkilön listalla on mukana myös suomalainen Mike Soldier.

Soldier on saanut kolmen vuoden ja kahdeksan kuukauden vankeustuomion useista vakavista rikoksista. Tehtyjen rikosten listalta löytyy muun muassa huumausaineiden laiton kauppa, huumausainerikos, ajaminen päihtyneenä sekä ampuma-aserikos.

Europolin MostWantedCup-kampanjassa vaarallisten rikollisten nappaaminen on tehty nettipelin muotoon, joissa kentällä olevien rikollisten kortteja saa käännettyä syöttämällä oikean koodin. Soldierin avaava koodi on #RedCardURout.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio