Tampere

Stockmannilla kadonnut 50 000 euron arvoinen sormus löytyi tavaratalon kahvilasta – "Nähtävästi se oli ollut siellä koko ajan"

Poliisi luovutti sormuksen omistajalleen maanantaina puolen päivän jälkeen.

Poliisi / Arkisto
Stockmannilla kadonnut 50 000 euron arvoinen sormus löytyi tavaratalon kahvilasta – "Nähtävästi se oli ollut siellä koko ajan"

Stockmannilla kadonnut sormus löytyi tavaratalon kahvilasta.

Kati KalliosaariTampere

Viime lokakuussa Tampereen Stockmannin Hulluilla päivillä kadonnut 50 000 euron arvoinen sormus oli koko tämän ajan ollut tavaratalon tiloissa. Stockmannin työntekijä löysi sormuksen kalusteiden välistä tavaratalon kahvilasta, kun siellä tehtiin tavallista perusteellisempaa siivousta.

–Nähtävästi se oli ollut siellä koko ajan, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Markku Laakso Sisä-Suomen poliisista.

Sormus löytyi noin viikko sitten, kun tavaratalossa valmistauduttiin jälleen Hulluihin päiviin. Sormuksen löytäjä ilmoitti asiasta poliisille. Poliisi luovutti sormuksen omistajalleen maanantaina puolen päivän jälkeen.

–Mielissään hän oli. Myönteistä on myös se, ettei tapaukseen liittynyt rikosta, Laakso toteaa.

Sormuksen katoamisen aikaan viime syksynä poliisi kertoi, että omistajan päiväkoti-ikäinen lapsi oli ottanut pienessä pussissa olleen sormuksen olkalaukusta ja ilmeisesti pudottanut sen tavaratalon lattialle.

Valvontakamerakuvista ei kuitenkaan enää näkynyt, mitä pussukalle sen jälkeen tapahtui.

Sormuksen löytymisestä uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.


Lue myös nämä


Kommentit (2)

 • Nimetön

  Toivottavasti maassamme asuvat vastaisuudessakin tunnetaan rehellisyydestä.En usko että tämä olisi ollut mahdollista monessakaan maassa.Kunniamerkin arvoinen suoritus!!

 • hilkka

  – onnittelut omistajalle…. ja ennenkaikkea
  ONNITTELUT
  rehelliselle löytäjälle…
  -Odotetaan Kati Kalliosaaren lähihaastattelua löytäjästä kuvineen …
  -rehellisyys palkitaan…aina…

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio