Sipilä Ylen A-studiossa: Pakolaiskiintiön nosto mahdollista toivottavasti kahden vuoden päästä

STTHelsinki

Pakolaiskiintiön nostaminen nykyisestä 750:stä kahteentuhanteen voisi olla mahdollista kahden vuoden kuluttua, arvioi pääministeri Juha Sipilä Ylen A-studiossa . Hänen mukaansa moni asia ei vielä toimi, joten päätöstä nostosta ei heti voida tehdä.

Sipilä lisäsi toivovansa, että kahden vuoden kuluttua kaikki toimisi niin hyvin, että maahanmuuton painopistettä voitaisiin siirtää pakolaiskiintiön kautta tuleviin ihmisiin.

Sipilä sanoi myös pitävänsä pakolaiskiintiön nostoa osana Euroopan unionin laajuista ratkaisua.


Kommentit (2)

  • evp.

    Vuosi 2015 toi yli 30000, pakolaista sen kun jakaa vaikka sillä 2000, niin siinä on meille 2030 vuoteen asti pakolaisia, eli ei tarvitse ottaa yhtäkään pitkään aikaan.

  • Nimetön

    Rahoittakoot myös omistaan tai perheensä varoista, ottakoot vaikka kaikki kunhan myös vastaa teoistaan,sillä mahdollisesti tämän herran politiikka on tullut tiensä päähän jos äänestäjiltä ja ennen kaikkea Suomen kansalta kysytään . Ei jatkoon.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio