Susanne Päivärinta siirtyy Iltalehteen

STT, Helsinki

Toimittaja Susanne Päivärinta siirtyy Iltalehteen IL-TV:n erikoistoimittajaksi. Päivärinta irtisanoutui viime viikon torstaina Ylen palveluksesta vuosien uran jälkeen.

Päivärinta lähetti irtisanoutuessaan kollegoillensa sähköpostin, jossa hän kritisoi kovin sanoin Ylen päätoimittaja Atte Jääskeläistä hänen toiminnastaan pääministeri Juha Sipilään (kesk.) liittyneen Terrafame-kohun yhteydessä.

Sähköpostinsa Päivärinta allekirjoitti nimellä Sensuroimaton Päivärinta. Iltalehden netti-tv:ssä hän alkaa maaliskuun puolivälissä toimittaa samannimistä suoraa haastatteluohjelmaa.

Ylessä Päivärinta työskenteli A-studion toimittajana ja juontajana.

– Taloutta, politiikkaa, viihdettä ja urheilua tulen ruotimaan entistä rohkeammin ja suoremmin, Päivärinta sanoo Alma Median tiedotteessa.


Kommentit (2)

  • Nimetön

    Sipilä-Ylestä on lähdettävä jos kertoilee Sipilän asioista

  • Hyvä

    Hyvä asia että mahtavalle toimittajalle löytyi työtä.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös