Rattijuoppo törmäsi kahteen lapseen Haukiputaalla - puhalsi yli kaksi promillea

Torstaina viiden maissa keski-ikäinen mies törmäsi 5- ja 1-vuotiaisiin lapsiin. Vanhempi lapsi loukkaantui lievästi.

Anna Egutkina

Torstaina alkuillasta henkilöauto törmäsi 5-vuotiaaseen lapseen ja lastenrattaisiin, joissa oli 1-vuotias Haukiputaan Martinniemessä.

Törmäyksen voimasta 5-vuotias kaatui maahan ja loukkasi kättään. Lastenrattaissa ollut 1-vuotias ei loukkaantunut, mutta lastenrattaista vääntyi rengas.

Henkilöauton keski-ikäinen mieskuljettaja oli poistunut tapahtumapaikalta, mutta poliisi tavoitti hänet lähistöltä. Kuljettaja puhalsi 2,05 promillea.

Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen, törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta sekä ajoneuvorikkomukseen. Kuljettajalla ei ole ajokorttia ja hänen kuljettamansa auto oli katsastamattomuuden vuoksi käyttökiellossa.


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Ainoa mahdollinen rankaistus on ehdoton. Vuosi vähintään työvelvoitteella. Muulle rankaistukselle RIKOLLINEN vain nauraa.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio