Presidenttikisan keskellä oleva Vanhanen luottaa juhlavieraiden tilannetajuun

Heta HassinenHelsinki

Presidenttiehdokas, kansanedustaja Matti Vanhanen (kesk.) uskoo, että käynnissä olevalla presidenttikisalla ei ole suurta vaikutusta illan keskusteluihin Linnan juhlissa. Hän luottaa muiden juhlavieraiden tilannetajuun.

– Ihmiset erottavat juhlan ja vaalit toisistaan, Vanhanen sanoo.

Hän saapui itsenäisyyspäivän vastaanotolle parin viime vuoden tapaan naisystävänsä Heidi Huhtamaan kanssa.

Vanhanen muistuttaa, että Linnassa juhliville illan ohjelma näyttäytyy satunnaisena salit täyttävän tungoksen vuoksi. Kohtaamisia ei hänen mukaansa voi paljoa ennalta suunnitella, sillä illan keskustelut riippuvat siitä, keihin sattuu törmäämään.

–  Jos on jotain erikoista, niin se luetaan sitten seuraavan päivän lehdistä.

Juhlien konkarina Vanhanen arvioi itsenäisyyden 100-vuotismerkkipäivän tuovan erityisen tunnelman Linnaan. Hän myös iloitsee siitä, että tänä vuonna itsenäisyyttä juhlitaan ympäri maata mitä erilaisimmissa merkeissä.

–  Se oikeastaan onkin arvokkainta.


Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio