Politico: Katainen yksi Euroopan vaikutusvaltaisimmista

Joel Maisalmi
Politico: Katainen yksi Euroopan vaikutusvaltaisimmista

Jyrki Katainen. Arkistokuva.

STTWashington

Politiikan erikoislehti Politico listaa Euroopan komission varapuheenjohtajan Jyrki Kataisen (kok.) yhdeksi Euroopan vaikutusvaltaisimmista henkilöistä. Katainen on sijalla seitsemän lehden listalla ihmisistä, joiden lehti uskoo vaikuttavan ensi vuonna kaikkein eniten Euroopan tulevaisuuteen.

Lehti kutsuu Kataista yhdeksi merkittävimmistä EU:n keskustaoikeistolaisen EPP-puolueen uuden sukupolven johtajista. Lehti myös povaa, että puolue haluaa todennäköisesti Kataisen havittelevan Euroopan komission puheenjohtajan paikkaa, kun nykyisen puheenjohtajan Jean-Claude Junckerin kausi päättyy.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio