Poliisi ei epäile rikosta Perniön susijahdissa

STTSalo

Salon Perniön susijahdissa ei epäillä rikosta, kertoo Lounais-Suomen poliisi. Runsaan viikon takaisessa jahdissa ammutun suden on arveltu olleen lauman alfanaaras.

Susijahti järjestettiin poliisin mukaan Suomen riistakeskuksen antaman poikkeusluvan mukaisesti. Poliisi arvioi asiantuntijoihin viitaten, että suden tunnistaminen alfanaaraaksi pelkän näköhavainnon perusteella on erittäin vaikeaa.

Poliisin mukaan lauman kaikki sudet liikuskelivat usean vakituisesti asutun talon lähistöllä. Laumassa on nyt jäljellä tiettävästi viisi sutta.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös