Pohjois-Lontoon yliajossa käytettyä pakettiautoa ajoi 48-vuotias mies

STTLontoo

Poliisin mukaan Pohjois-Lontoon yliajossa käytettyä pakettiautoa ajoi 48-vuotias mies. Poliisi pidätti miehen tapahtumapaikalla, ja hänet on viety sairaalaan varotoimenpiteenä.

Yksi ihminen on kuollut ja kahdeksan loukkaantunut ajoneuvon ajettua jalankulkijoiden joukkoon Pohjois-Lontoossa Seven Sisters Roadilla. Asiasta kertoo Lontoon poliisi tiedotteessaan . Poliisin mukaan kuolonuhri on mies. Hänet julistettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla.

Kahdeksan loukkaantunutta on poliisin mukaan viety kolmeen eri sairaalaan. Kahden lievästi loukkaantuneen vammoja hoidettiin tapahtumapaikalla.


Lue myös nämä


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Meillä rattijuopot tappaa noin kuusikymmentä ihmistä vuodessa.Sekä tahallisesti että ”tahattomasti”koska en huomannut.Tämä ei tunnu kiinnostavan ketään mutta jos jossain on terroristi liikkeellä niin kyllä kiinnostaa.Rattijuoppo tai huumekuski on myös jonkinlainen terroristi joka yleensä toimii omista lähtökohdistaan eikä siis kuulu mihinkään ryhmään.Tiedän että näin ei saisi sanoa mutta näin se vaan on.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio