Tiina Vuorimäki

Koomikkona ja käsikirjoittajana Pirjo Heikkilä haluaa kokeilla, mikä on hauskaa. Etenkin arkiset tilanteet kiinnostavat. Yle Areenassa alkaa 29. elokuuta Pirjo-komediasarja, jossa ammennetaan arjesta.

–Tilanteet ovat sellaisia, että vähän hävettää. Toisinaan taas ne ovat jopa röyhkeitä, Heikkilä kuvaa. Nolostumisen kanssa ollaan tekemisissä muun muassa jaksossa, jossa Heikkilä ostaa salaattia palvelutiskiltä.

Sarjan ovat käsikirjoittaneet Heikkilä ja ohjaaja Lauri Nurkse.

–Oikeastaan kaikki jutut ovat tapahtuneet joko minulle tai Laurille. Ne on sitten vain muokattu minun esittämikseni, Heikkilä sanoo.

Kaksi yllättävää kohtaamista

Heikkilän arkeen liittyy myös fanikohtaamisia. Erityisesti mieleen on jäänyt kaksi yllättävää tapausta. Ne sattuivat kadulla ja metrossa.

Heikkilä käveli katse maahan luotuna kadulla, kun ohi ajoi auto. Auton ikkuna avattiin ja tyttö huusi: "Pirjo, sä oot ihana."

Metrossa ollut kohtaaminen jopa hämmensi Heikkilää hieman.

–Olin tulossa ulos metrosta, kun toisesta ovesta sisään menossa oleva nainen huusi: "Pirjo Heikkilä, mä rakastan sua."

–Saman tien ovet menivät kiinni, enkä edes kunnolla nähnyt naista, Heikkilä kertoo.

Kesäloma-aikaan Heikkilä on mukana televisiossa uusintana Jimillä nähtävässä Mad Cook Show'ssa.

Mad Cook Show'n kaltaiset paneelishow't ovat stand upin kaltaisia, niissä voi olla omana itsenään, Heikkilä kuvaa Riku Rantalan ja Tunna Milonoffin vetämää ohjelmasarjaa.

Syksyn suunnitelmista Heikkilä sanoo, että silloin hän käsikirjoittaa enemmän ja esiintyy vähemmän.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio