"Ovat pystyneet kiteyttämään ydinviestinsä selkeämmin kuin me" - Sdp:n varapuheenjohtaja oppisi vihreiltä sometaitoja

Kaisa HahtoKouvola

Gallupkannatuksensa aallonpohjassa olevalla sdp:llä olisi opittavaa nousukiidossa olevilta vihreiltä, myöntää puolueen varapuheenjohtaja Sanna Marin.

Marin antaa tunnustusta vihreiden aggressiiviselle oppositiopolitiikalle.

- He ovat pystyneet kiteyttämään ydinviestinsä selkeämmin kuin ehkä me olemme onnistuneet, sanoo Marin Lännen Medialle.

Vihreillä myös järjestörakenne on huomattavasti kevyempi kuin sdp:llä, huomauttaa Marin.

- Meillä järjestörakenteessa näkyy historian jälki. Sitä voitaisiin keventää ja ottaa ihan uudella tavalla esimerkiksi sosiaalista mediaa haltuun. Siinä vihreät ovat erinomaisia. Heillä puheenjohtajan kasvoilla ja suulla jatkuvasti viestitään ihmisten kanssa.

Marinin mukaan sdp:n linja on ollut paikoin epäselvä. Hänen mukaansa pitäisi ottaa rohkeasti kantaa, vaikka kaikesta ei oltaisikaan yksimielisiä.

Epäselvyyttä on Marinin mukaan ollut esimerkiksi perusturvan uudistamisesta ja suhtautumisessa työelämän muuttumiseen. Marinin mielestä myös tarttuminen ympäristökysymykseen on ollut liian hidasta.

Sdp viettää kesäkokoustaan tänään Kouvolassa ja huomenna Kotkassa.


Kommentit (2)

  • Nimetön

    Voi-Voi. Onhan tukipuolueenne SAK tehnyt merkittävää oppositiotyötä.
    On kyllä samalla syönyt SDP:n uskottavuutta.

  • righard

    Historiaaa!!!!!!!!!!
    Yhteen paikallisosastot ja kannatus nousee

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio