Nuorukaista ammuttiin ruutiaseella Kristiinankaupungissa, loukkaantui vakavasti

Satakunnan KansaKristiinankaupunki

24-vuotiasta miestä ammuttiin ruutiaseella omakotitalon pihassa Myrkyntiellä Kristiinankaupungin Tiukassa myöhään sunnuntaina. Uhri loukkaantui vakavasti ja on sairaalahoidossa.

Myrkyntiellä ammuttiin noin kello 23.35. Poliisi tekee tänään maanantaina teknistä ja taktista tutkintaa.

Tutkinta on alkuvaiheessa. Asiasta tiedotetaan lisää tiistaina iltapäivällä.


Kommentit (1)

  • Sanastoa

    Oikea numitys olisi ampumase. Vai siis peräti RUUTIASEELLA! Olisiko pitänyt ampua Ilmakiväärillä? Ei ole ihan niin vaarallinen, eikä alkuunkaan vesipistooli. Sen sijaan jousipyssy on tosi vaarallinen vaikkei siitä paljon ääntälähdekään. Ei kyllä hernepyssylläkään ihan vaaraton ole. Nallipyssy on oikeastaan ruutipyssi ja niillä oli kiva ammuskella. On niitä myytävänä vieläkin.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös