Mutajäljet johdattivat poliisin olutvarkaan luo Turussa

Heikki Tyynysniemi/Arkisto
Mutajäljet johdattivat poliisin olutvarkaan luo Turussa
Marjut ItkonenTurku

Olutvaras kaatui pakomatkallaan mutalammikkoon sunnuntai-iltana Turun Halisissa. Vuonna 1979 syntynyt mies yritti oluiden lisäksi varastaa kaupan kassasta rahaa. Siinä hän ei kuitenkaan onnistunut. Ulkopuolinen henkilö oli yrittänyt pysäyttää tekijän, jolloin osa anastetusta oluesta putosi kaupan oven eteen.

Hieman sen jälkeen kun olutvaras oli paennut loppujen tölkkien kanssa, poliisi sai ilmoituksen, että läheisen kerrostalon keittiön ikkuna oli rikottu.

Poliisi löysi läheisestä asunnosta muun muassa mutajälkiä seuraamalla mutaisen miehen. Miehen lisäksi asunnosta löytyi anastetuksi epäiltyjä oluttölkkejä, jotka olivat turmeltuneet myyntikelvottomiksi.

Mies otettiin kiinni epäiltynä varkauden yrityksestä, näpistyksestä sekä vahingonteosta.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio