Mikko Paasi operaation kauhunhetkistä MTV:lle: "Pääsimme sukeltamaan viimeisestä ilmaraosta ulos"

Mikko Paasi kertoi MTV:n haastattelussa, kuinka vesi alkoi täyttää luolaa operaation loppuvaiheessa. Tilanne olisi voinut päättyä katastrofiin.

EPA/AOP
Mikko Paasi operaation kauhunhetkistä MTV:lle: "Pääsimme sukeltamaan viimeisestä ilmaraosta ulos"

Kuva thaimaalaisesta luolasta etsintöjen alusta.

Mari Julku

Uutisoimme aiemmin keskiviikkona, kuinka jalkapallojoukkueen pelastaminen thaimaalaisesta luolasta oli saada dramaattisen käänteen. Luola alkoi täyttyä vedellä loppuvaiheessa, kun siellä oli vielä lukuisia pelastajia, muun muassa sukeltajia.

Mukana operaatiossa ollut sukeltaja Mikko Paasi kommentoi tilannetta MTV:lle.

–Siellä olimme vielä me ja muutama muu Navy Seal sisällä ilman tankkeja, mutta pääsimme juuri sukeltamaan viimeisestä ilmaraosta ulos, Paasi kertoi MTV:lle.

Paasi ei kuvaillut tilannetta vaaratilanteeksi, koska pelastajilla oli minuutteja aikaa päästä ulos.

–Mutta nyt se kolmaskin kammio on täysin veden alla.

Tiukille tilanne joka tapauksessa meni. Muiden pelastajien kanssa viime hetken hätätilanteesta revittiin jopa huumoria.

–Viime tingassa päästiin ulos. Siinä naurettiin, että luolan henki halusi vielä sanoa: "Saitte mitä halusitte, nyt on aika lähteä."


Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio