Mauno Koiviston surukirjoihin jätettiin yli 51 000 merkintää

Joel Maisalmi
Mauno Koiviston surukirjoihin jätettiin yli 51 000 merkintää

Presidentinlinnan surukirjan allekirjoittivat ensimmäisinä presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio.

STT

Presidentti Mauno Koiviston Presidentinlinnassa sijainneeseen surukirjaan jätettiin 4 418 suruvalittelua. Verkossa olleeseen sähköiseen surukirjaan tuli 46  729 kirjoitusta. Presidentin kanslia kertoo verkkosivuillaan, että yhteensä merkintöjä surukirjoihin tuli 51 147.

Lisäksi erillisiä suruvalitteluja ovat lähettäneet muun muassa Venäjän presidentti Vladimir Putin, Yhdysvaltojen hallitus, Englannin kuningatar Elisabet ja Egyptin presidentti Abdel Fattah al-Sisi. Surukirjat avattiin yleisölle tiistaina ja suljettiin perjantaina kello 15. Presidentinlinnan surukirjan allekirjoittivat ensimmäisinä presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio.

Molemmat surukirjat luovutetaan myöhemmin Koiviston omaisten käyttöön.


Lue myös nämä


Kommentit (2)

  • Nimetön

    Tämä presidentti ei ollut mikään kansanmies. Tämä herra mahdollisti 90-luvulla Ahon hallituksen toimet ja niistä on kansan keskuudessa ikuiset muistot.

  • Nimetön

    Koivisto oli hyvä presidentti. Nykyisestä ei voi sanoa samaa.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio