Lomalento sai yllätyskäänteen – kone laskeutui väärälle kentälle: Lentoemäntä vakuutti silti koneen olevan Tampereella

Lomalla olleen naisen paluulennon piti laskeutua Tampereelle, mutta teknisen ongelman vuoksi se kääntyi Turkuun. Lentoemäntä kuitenkin toivotti koneessa matkustajat tervetulleeksi Tampereelle. Erehdys huvitti matkustajia.

Lukijan kuva
Lomalento sai yllätyskäänteen – kone laskeutui väärälle kentälle: Lentoemäntä vakuutti silti koneen olevan Tampereella

Jaana Westerberg yllättyi kun lento päätyikin Tampereen sijasta Turkuun. Turusta heidät kuljetettiin Tampereelle busseilla.

Taneli Koponen

Lempäälässä asuva Jaana Westerberg yllättyi maanantain ja tiistain välisenä yönä täysin, kun Air Balticin reittilento päätyikin Tampereen sijasta Turkuun. Westerberg oli lomamatkalla.

Flightradar24 verkkosivujen mukaan Riikasta Suomea kohti suunnanneen lennon BT357 määränpääksi on merkitty Tampere. Laskeutumispaikkana näkyy kuitenkin Turku.

Kone lähti Riiasta kello 23 aikaan illalla.

Westerberg kertoo, että lento sujui täysin normaalisti, kunnes kone alkoi lähestyä Tamperetta.

–Tampere erottui pilviverhon välistä. Sumua oli vähän, mutta ei mitenkään hirveästi, Westerberg kertoo.

Yllättäen laskeutuminen Pirkkalan lentokentälle ei onnistunutkaan. Kone suuntasi kohti Turkua, jonne laskeuduttiin tiistain vastaisena yönä.

–Ajattelin että emme ole menossa Tampereelle päinkään. Kun olimme laskeutuneet, niin lentoemäntä toivotti matkustajat tervetulleeksi Tampereelle, eikä Turkuun, Westerberg sanoo.

Airbaltic pahoittelee matkustajille aiheutuneita hankaluuksia. Turkuun laskeutuminen johtui yhtiön mukaan Tampereella vallinneesta huonosta säästä.

Matkustajat kuljetettiin busseilla Turusta Tampereella. Westerberg oli perillä Tampereella tiistaina aamulla.


Kommentit (4)

  • Hohhoh

    Kyllä on karmeeta, kun hengissä selvittiin. 😀

  • Nimetön

    eli meni varakentälle, ei kannata olla yllättynyt, turvallisuus ennen kaikkea…

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio