Liukas keli teki tepposet tukkirekalle Kokemäellä - nuppi ja perävaunu kyljelleen ojaan

Pasi Mattila

Täydessä lastissa ollut tukkirekka ajautui liukkaalla pikkutiellä ojaan Kokemäellä vähän ennen iltaseitsemää.

Lähteenmäen koulutietä ajanut rekka suistui ojaan. Kyljelleen kaatuivat sekä rekan nuppi että perävaunu. Paikalle tullut sairaankuljetus tarkasti kuljettajan, mutta ensitietojen mukaan hän selvisi vähin vammoin.

Hiljaisella tieosuudella onnettomuudesta ei ollut liikenteelle haittaa.


Kommentit (6)

  • Nimetön

    Tuo joka kitisee mukaylikuormistä. Mistä kuvittelet ja millä perustelet nämä valtavat ylikuormat. Poliisi aktiivisesti valvoo resurssien mukaan. Ja kirjoittajalle vaan tiedoksi, Suomessa on sallittu kokonaispaino 76 tonnia. Kyllä siihen puuta mahtuu…

  • totuus

    Joskus ihmettelen miksei poliisi puutu näihin ylikuormiin. Esimerkkinä Laviasta punaiset autot, ajavat jäätävillä ylikuormilla jatkuvasti. Miksei siihen pistetä stoppia satakunnan poliisilaitoksen toimesta, tai ylipäätään poliisin toimesta, ylikuormilla ajo kumminkin vääristää kilpailua, ja on harmaatataloutta. Miten voi kyseisellä yrittäjällä olla enään edes liikennelupaa…

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio