Lindtman: Sipilä käveli eduskunnan ylitse

STTHelsinki

Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) käveli viime viikon ratkaisuillaan eduskunnan ylitse, sanoo SDP:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Lindtman.

Lindtman kommentoi eduskunnassa valtioneuvoston tiedonantoa hallituspohjan muutoksesta.

Lindtmanin mukaan tapa, jolla hallitus koottiin ei edusta avoimen kansanvaltaisen demokratian toimintaperiaatteita. Tämän vuoksi hän esittää hallitukselle epäluottamuslausetta.

Eduskunta äänestää valtioneuvoston tiedonannosta huomenna.


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Opposition tehtävä on lässyttää mitä lässyttää, mutta rakentavassa hengessä, tämä oppositio on tehnyt kaikkea muuta kuin sitä, näyttääkin siltä että tämä oppositio vain halukkaasti haittaa hallituksen työskentelyä ja Suomen asioiden hoitoa ainaisilla välikysymyksillään ja huhujen levittelyllään eikö heillä ole aikaa perehtyä asioihin kunnolla kun täytyy joka huhuun ottaa kantaa ja vielä vähän liioitella, ei taida tulla mieleen että äänestäjät saattaakin saada kohta tarpeekseen, joten siirtykää nopeasti asia kysymyksiin.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio