Liikenneviraston pääjohtajan virkaa haki 19 – joukossa myös Antti Vehviläinen

STTHelsinki

Liikenneviraston pääjohtajan viran hakuaika on päättynyt tänään. Hakemuksensa viiden vuoden määräaikaiseen virkaan on jättänyt 19 hakijaa. Nykyisen pääjohtajan Antti Vehviläisen viisivuotiskausi päättyy tämän vuoden lopussa. Hänen nimensä on virkaa hakeneiden joukossa.

Liikenneviraston nimityspolitiikka nousi keväällä otsikoihin, kun liikenne- ja viestintäministeriö antoi huhtikuussa virastolle huomautuksen Vehviläiselle pedatusta virkanimityksestä, joka junailtiin hänelle ilman avointa hakuprosessia. Vehviläinen sittemmin luopui hänelle järjestetystä virasta. Kesäkuussa ministeriö arvioi, että Vehviläinen ei ole rikkonut lakia virkatoimissaan.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio