Laura Huhtasaaren kädessä roikkuu Porin karhu

Silja Viitala
Laura Huhtasaaren kädessä roikkuu Porin karhu

Laura Huhtasaaren laukussa oli toisella puolella Porin karhu.

Heta HassinenHelsinki

Perussuomalaisten presidenttiehdokkaan Laura Huhtasaaren juhlatyyli henkii porilaisuutta. Kotiseutu on esillä erityisesti asusteiden yksityiskohdissa, sillä Huhtasaaren iltalaukun kyljessä on Porin karhu. Laukun toinen kylki juhlistaa Suomen 100-vuotisjuhlaa.

Yksinkertaisen iltapuvun vedensinistä väriä Huhtasaari kuvailee isänmaallisen siniseksi. Kokonaisuuden suunnittelija on porilainen Kaisu Rytisalo, joka otti Huhtasaareen yhteyttä ennen itsenäisyyspäivää.

Alun perin Huhtasaari kertoo suunnitelleensa, että tulisi Linnaan äitinsä muinaispuvussa.

–Muinaispukua voin käyttää vielä jossain muualla, vaikka sitten jos tulen valituksi presidentiksi, Huhtasaari sanoo naurahtaen.

Huhtasaarelle itsenäisyys ja vapaus ovat suuria arvoja. Hänen mukaansa on valtava kunnia olla Linnan vieraana presidenttiehdokkaana itsenäisyyden juhlavuonna. Hän uskookin, että lähestyvät vaalit puhuttavat illan aikana.

Joel Maisalmi
Juhlapuku oli isänmaallisen sininen.

Juhlapuku oli isänmaallisen sininen.


Lue myös nämä


Kommentit (5)

  • Nimetön

    Vaikka en muuten voi sietää Laura Huhtasaarta, niin pakko myöntää, että hän näytti juhlissa todella kauniilta. Onnistunut puku ja kokonaisuus.

  • Nimetön

    Tyylikäs nainen olemukseltaan ja isänmaallinen ajatuksiltaan, Hyvä Laura.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio