Kuorma-auton kuljettaja jäi lastulevykuorman puristamaksi Vammaksentiellä Sastamalassa

Maps4News
Kuorma-auton kuljettaja jäi lastulevykuorman puristamaksi Vammaksentiellä Sastamalassa

Kuorma-auton kuljettaja jäi lastulevykuorman ja lavan väliin puristuksiin Sastamalassa keskiviikkona iltapäivällä.

Jaana Kerola, Minna Ala-Heikkilä

Kuorma-auton kuljettaja jäi puristuksiin Vammaksentiellä sijaitsevalla varastoalueella keskiviikkona Sastamalassa. Kuljettaja oli purkamassa autonsa lastulevykuormaa varaston edustalla ja irrotti lastulevyjen ympäriltä kuormaliinan. Tällöin lastulevyt jostain syystä vyöryivät hänen päälleen ja hän jäi niiden ja kuorma-auton lavan seinämän väliin puristuksiin.

–Lava kyllä näytti olevan suorassa, mutta ilmeisesti lastulevypino oli kuitenkin hieman vinossa, koska levyt luisuivat kuljettajan päälle, arvioi Pirkanmaan pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Jari Suokonautio.

Suokonaution mukaan lastulevykuorma painoi muutaman sata kiloa.

Kuljettaja pystyi itse hälyttämään apua. Pirkanmaan pelastuslaitoksen palopelastajat purkivat levyt yksi kerrallaan pois ja vapauttivat miehen ahdingosta.

Mies loukkaantui tapaturmassa, mutta pysyi tajuissaan. Hänet kuljetettiin Tampereen yliopistolliseen sairaalaan. Onnettomuus sattui varastoalueella, jossa aiemmin toimi Patria Land Systems.

Hälytys tuli kello 15.38.

Juttua oikaistu onnettomuuspaikan sijainnin osalta torstaina 12.7. kello 9.50.


Lue myös nämä


Kommentit (2)

  • Nimetön

    Se on aina kuitenkin Patrian alue, vaikka ei toimintaa olisi ollut

  • Tarkkuutta

    Ei tuolla ole ollut Patrian toimintaa muutamaan vuoteen…

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio