Kjällille kolmas tuomio pahoinpitelystä – selvisi ehdollisella tuomiolla

Heikki Tyynysniemi
Kjällille kolmas tuomio pahoinpitelystä – selvisi ehdollisella tuomiolla

Jyri Kjäll tuomittiin kolmannen kerran pahoinpitelystä.

Porista kotoisin oleva, nykyisin Köyliössä asuva ex-olympiamitalisti Jyri Kjäll on tuomittu 40 päivän ehdolliseen vankeustuomioon Helsingin käräjäoikeudessa. Asiasta kertoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Syyttäjä vaati Barcelonan olympialaisissa 1992 pronssia voittaneelle ex-nyrkkeilijälle ehdotonta vankeustuomiota, koska Kjällillä on takanaan jo kaksi aiempaa pahoinpitelytuomiota.

Oikeus katsoi kuitenkin ehdollisen rangaistuksen riittävän. Lisäksi Kjäll joutuu korvaamaan uhrin oikeudenkäyntikulut sekä maksamaan hänelle korvauksia kivusta ja särystä 1 800 euroa, pysyvästä kosmeettisesta haitasta 800 euroa ja 15 euroa särkylääkkeistä.

Tuomion ei ole vielä lainvoimainen.


Kommentit (1)

  • Laki on kaikille sama

    Rikoksen uusijan ja laista piittaamattoman henkilön paikka on vankilassa.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio