Kiira-rajuilma sekoitti Flown pasmat – yleisön pääsy alueelle ja ulkolavojen esiintymiset keskeytettiin väliaikaisesti

Johanna LatvalaHelsinki

Kiira-rajuilma sekoitti Helsingin Suvilahdessa järjestetyn Flow-festivaalin muutamaksi tunniksi lauantaina illalla. Ulkolavojen esiintymiset ja yleisön sisäänpääsy jouduttiin keskeyttämään hetkeksi, kun rajuilma riehui alueella. Tapahtuma tiedotti väliaikaisista keskeytyksistä illalla hieman ennen puolta kahdeksaa.

Ohjelmaa jatkettiin osalla lavoista taas kello kahdeksan aikaan, ja yleisöä päästettiin jälleen sisään tapahtuma-alueelle.

Heikki Salmikivi oli odottamassa seuraavaa esiintymistä Zalando Black Tent -lavalla, kun vettä alkoi ripotella.

–  Olimme katsoneet säätutkasta, että nyt alkaa tulla sadetta. Päätimme mennä Black Tentiin odottelemaan kolmen vartin päästä alkavaa keikkaa. Kun pääsimme sisään, meni ehkä minuutti, ja ihmiset alkoivat juosta sisään kiljuen. Teltan katossa roikkuneet valot alkoivat heilua ja alkoi älytön kaatosade, Salmikivi kertoo.

–  Siitä meni noin viisi minuuttia, ja järkkäri sanoi, että nyt teltta pitää tyhjentää. Aitoja ja roskiksia kaatui, ja ihmiset juoksivat minne pääsivät sateen suojaan.

Sateen laannuttua alettiin lavojen turvallisuutta varmistaa, ennen kuin ohjelmaa jatkettiin. Ihmisiä kehotettiin noudattamaan järjestyksenvalvojien ohjeita sekä kuuntelemaan lavajuontajien ohjeita.

Kello yhdeksään mennessä ohjelma oli päässyt taas käyntiin, lukuun ottamatta yhtä lavaa, jonka loppuillan esitykset peruttiin.

Salmikiven mukaan ihmiset olivat ottaneet tilanteen hyvin ja tunnelma oli korkealla esitysten jatkuessa.

–  Nyt on jo oikein mukavaa, ihmiset nauttivat ja suurin osa keikoista ilmeisesti pyörii, Salmikivi kertoi hieman kello yhdeksän jälkeen.

Perjantaista sunnuntaihin kestävälle festivaalille odotetaan kolmen päivän aikana yhteensä 75  000 kävijää.


Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio