Keuruulla tapahtunutta liikenneturmaa tutkitaan myös tapon yrityksenä

STTKeuruu

Keuruulla aiemmin tammikuussa tapahtunutta liikenneturmaa tutkitaan törkeän liikenneturvallisuuden vaarantamisen lisäksi tapon yrityksenä. Keski-Suomen käräjäoikeus vangitsi tiistaina pakkokeinoistunnossa todennäköisin syin tekoon epäiltynä 22-vuotiaan miehen.

Kahden henkilöauton nokkakolari tapahtui aamulla 7. tammikuuta Jyväskyläntiellä eli tiellä 23 Asunnan kohdalla. Kummankin auton kuljettaja loukkaantui vakavasti. Autoissa ei ollut muista matkustajia.

Poliisin mukaan esitutkinnassa on tullut ilmi seikkoja, joiden perusteella turman aiheuttajalla on ollut itsetuhoisia ajatuksia ennen törmäämistä vastaan tulleeseen ajoneuvoon.

Käräjäoikeuden pakkokeinoistunto pidettiin poikkeuksellisesti Keski-Suomen keskussairaalassa Jyväskylässä.

Syytteen nostamisen määräaika on 8. maaliskuuta.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio