Katsojat hätkähtivät: Myös Ransu-koira pääsi Linnan juhliin – Vei Lennulle puruluun

Ossi Ahola
Katsojat hätkähtivät: Myös Ransu-koira pääsi Linnan juhliin – Vei Lennulle puruluun

Pikku Kakkosen kuuluisa Ransu-koira pääsi Linnan juhliin Pertti Nättilän mukana.

Anu Leena Koskinen

Pikku Kakkosen kuuluisa Ransu-koira pääsi Linnan juhliin.

Ransu-koira oli mukana Pertti Nättilän mukana. Nättilä toimii Ransun henkilökohtaisena avustajana ja äänenä.

Televisiosta tuttu Ransu Karvakuono on ilahduttanut lastenohjelmien katsojia jo vuodesta 1978 lähtien. Ransu asuu Pirkkalassa.

Ransu on vieraillut aiemmin presidenttiparin mukana tapaamassa presidentti Sauli Niinistöä ja rouva Jenni Haukiota. Ransu vei presidenttiparin koiralle Lennulle tuliaiseksi purulelun.

–Tamperelainen hyväntekeväisyysyhdistys Ransu sai vinkin, että rouva Jenni Haukio keräilee koirien pienoispatsaita. Niinpä yhdistys otti yhteyttä ja kertoi, että Ransusta on myös näköispatsas, jonka on tehnyt rouva Meeri Nättilä.

–Kun viesti tavoitti Mäntyniemen emännän, saapui yhdistykselle kutsu saapua Helsinkiin. Niinpä Ransu Karvakuonon johdolla sitten 15.5. iltapäivällä tapasimme Jenni Haukion ja luovutimme pienoispatsaan, kertasi mukana ollut Esko Raipia Morolle.

Katsojat hätkähtivät Ransun näkemistä ja moni kommentoi tätä Twitterissä.


Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio