Katso kuvat: Putinin limusiini huristeli Helsinkiin

Venäjän presidentti Vladimir Putinin kulkupeli saapui tänään Helsinkiin.

Lukijan kuva
Katso kuvat: Putinin limusiini huristeli Helsinkiin

Putinin limusiinit käänsivät päitä lipuessaan kohti Venäjän suurlähetystöä.

Anni Saastamoinen

Noin puoli kahden aikaan iltapäivällä venäläinen rahtikone saapui Helsinki-Vantaalle. Kyydissään koneen arveltiin kuljettaneen Vladimir Putinin arvokasta kulkupeliä.

Kello 14.41 Iltalehden lukija kuvasi, kun venäläisvalmisteiset Kortezh-limusiinit lipuivat saattueessa Tehtaankadulla kohti Venäjän suurlähetystöä. Oletettavasti turvallisuussyistä suurmiehellä on useampi limusiini, joista kulkupelinsä valita.

Iltalehdenkin aiemmin esittelemä Putinin Kortezh-limusiinia on kehitetty Venäjän tutkimusinstituutin NAMIn alaisuudessa jo vuodesta 2012 yhteistyössä venäläisen Sollersin autonvalmistajan kanssa.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio