Kansaa kutsutaan nyt somessa valtakunnan varpajaisiin – "Kohottakaamme tänään malja ja kolminkertainen eläköön isälle, pojalle ja erityisesti äidille"

Kimmo Penttinen
Kansaa kutsutaan nyt somessa valtakunnan varpajaisiin – "Kohottakaamme tänään malja ja kolminkertainen eläköön isälle, pojalle ja erityisesti äidille"

Sauli Niinistö ja Jenni Haukio vilkuttivat kansalaisille torstaina virkaanastujaisissa.

Piia Koskiahde

Presidenttiparin eilinen vauvauutinen on riemastuttanut kansalaisia eri puolilla Suomea. Ilon keskellä on syntynyt idea yhteisistä juhlista. Facebookissa kutsutaan suomalaisia valtakunnan suurimpiin varpajaisiin.

–Tasavallan presidentti ja rouva Haukio ovat nyt pienen pojan vanhemmat. Kyseessä on myös ensimmäinen kerta, kun virassaolevalle presidentille syntyy lapsi. Tätä on syytä juhlistaa, alustetaan Facebook-julkaisussa.

–Kohottakaamme tänään malja ja kolminkertainen eläköön isälle, pojalle ja erityisesti äidille. Tehdään se yhdessä klo 21, missä tahansa sitten oletkin. Vietetään Suomen suurimmat varpajaiset! julkaisussa kannustetaan.


Lue myös nämä


Kommentit (1)

  • Nimetön

    Skumppaa ei nyt ole, mutta kohotan kahvikupin ja toivotan mielessäni terveyttä ja siunausta koko perheelle.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio