Juna juuttui Tampereen ja Parkanon välille – varusmiehet vahtivat jumissa olevan junan ovia, vessat ja ilmastointi eivät toimineet

Lukijan kuva
Juna juuttui Tampereen ja Parkanon välille – varusmiehet vahtivat jumissa olevan junan ovia, vessat ja ilmastointi eivät toimineet

Junassa matkustaneet varusmiehet käskettiin tarkkailemaan, ettei kukaan jää junasta maastoon.

Esa Keskinen

Matkustajat joutuivat perjantaina iltapäivällä sietämään tukalaa kuumuutta Ouluun matkalla olleessa junassa, kun sen veturi hajosi lähellä Parkanoa. Veturin hajoaminen aiheutti toimintahäiriön myös junan ilmastointiin ja maksupäätelaitteisiin.

Junassa oli kovin kuuma, minkä takia juna seisoi ovet auki. Kuumuuden kanssa painiskelevat matkustajat eivät voineet tehdä ostoksia junan ravintolavaunussa.

Heitä ei kuitenkaan jätetty VR:n mukaan täysin oman onnensa nojaan.

–Veturi syöttää sähkön junavaunuihin, ja kun se hajosi, ilmastointi meni pois päältä ja maksupäätelaitteet eivät myöskään toimineet. Konduktöörit kuitenkin jakoivat junassa matkustajille vettä ja pitivät ovia vartioidusti auki, jotta ilma pääsi vaihtumaan. Tämä oli hyvin valitettava tilanne vielä näin kuumana päivänä, VR:n viestinnästä kerrotaan.

Juna IC 125 pääsi jatkamaan matkaa kohti Oulua noin kolme tuntia aikataulustaan myöhässä.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio