IS: Mies liikkui veitsen kanssa Turun yliopiston kirjaston tuntumassa

STTHelsinki

Turussa poliisi sai tänään ilmoituksen veitsi kädessä yliopiston alueella liikkuneesta miehestä, kertoo Iltasanomat .

Yliopiston turvallisuuspäällikkö Tero Haapala kertoo STT:lle, että silminnäkijä teki havainnon Rosetta-rakennuksen lähellä veitsen kanssa liikkuneesta miehestä yhden maissa iltapäivällä. Turvallisuustoimenpiteenä Turun yliopiston Feeniks-kirjasto suljettiin reiluksi puoleksi tunniksi.

Poliisin tietojen mukaan mies ei ollut uhannut veitsellä ketään. Ilmoituksen mukaan hän oli juossut veitsi kädessään Yliopiston alueelta Koskenniemenkadun suuntaan. Mies oli nuorehko ja vaaleaihoinen.

Miehen liikkeistä tuli hätäkeskukseen yksi ilmoitus, eikä ilmoituksen jälkeen miehestä ole uusia havaintoja. Poliisin tiedossa ei ole yliopistoon tai lähialueeseen kohdistuvaa uhkaa. Poliisi tutkii asiaa.

Poliisi selvittää parhaillaan tapahtunutta.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio