Iltalehti: Jari Sillanpäätä epäillään amfetamiinin vaikutuksen alaisena ajamisesta

STTHelsinki

Laulaja Jari Sillanpään epäillään ajaneen huumausaineen vaikutuksen alaisena, uutisoi Iltalehti .

Lehden mukaan Sillanpää kärysi ratista eilen illalla Helsingin keskustassa. IL:n tietojen mukaan Sillanpään epäillään käyttäneen amfetamiinia.

Tutkinnanjohtaja Jari Pynnönen vahvistaa STT:lle, että poliisipartio pysäytti eilen illalla epäillyn huumekuskin Lönnrotinkadulla Helsingin keskustassa. Hän ei kommentoi ajajan henkilöllisyyttä tai tapahtuman muita yksityiskohtia.

–  Vahvistan vain tapahtuman, että tällaista asiaa tutkitaan, mutta en vahvista mitään muuta, Pynnönen sanoi.


Kommentit (3)

  • Nimetön

    On ’keikkailijan’ homma sitten miten raskasta ja kuluttavaa tahansa, mikään ei voi puolustaa huumeiden vaikutuksessa ajamista ja siten sivullisten terveyden ja elämän vaarantamista. Minusta Sillanpää osoittaa välinpitämättömyyttään niitä ihmisiä kohtaan jotka mahdollistavat hänen ’keikkailunsa’. Ankarin mahdollinen rankaistus hänelle!

  • Nimetön

    Eilö ihmiset ymmärrä, että yleensä tälläiset ”vain elämää” ja muut vastaavat ovat vain näyttelemistä ja usein niissä on käsikirjoitus vielä takana. Elämä kulissien takana on täysin erilaista.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio