Huhtasaari tylytti presidentti Niinistöä eduskunnassa – "Sortunut hurskasteluun"

Mauri Ratilainen
Huhtasaari tylytti presidentti Niinistöä eduskunnassa – "Sortunut hurskasteluun"
Sakari Muurinen

Porilainen kansanedustaja Laura Huhtasaari (ps.) kritisoi kovasanaisesti tasavallan presidentti Sauli Niinistöä eduskunnan täysistunnossa pitämässään ryhmäpuheenvuorossa.

–Jopa tasavallan presidentti on sortunut hurskastelemaan, Huhtasaari sanoi puhuessaan viime viikolla tapahtuneesta perussuomalaisten eduskuntaryhmän jakaantumisesta.

Lisäksi hän toisteli puheessaan viime viikolla useaan otteeseen kuultuja värssyjä loikkareista sekä muista hallituspuolueista. Hän sanoi, että perussuomalaiset ei halusta huolimatta enää ole hallituspuolue, eikä kompromissit enää sido heitä.

–Uusi vaihtoehto saa siunata kokoomuksen valinnanvapauden ja keskustan maakuntauudistuksen ja vielä liittovaltion. Muistakaa totella kiltisti.

Eduskunnan täysistunnossa käsiteltiin valtioneuvoston tiedonantoa hallituksen parlamentaarisessa pohjassa tapahtuneesta muutoksesta.


Kommentit (30)

  • Nimetön

    Yleensä olen Huhtasaaren kanssa eri mieltä mutta Sauli Niinistö todellakin puuttui sisäpolitiikkaan presidentille kuulumattomalla tavalla. Selvästi tuli edelleen läpi Sauli Niinistön kokoomuslaisuus. Hän ei ole koko Suomen presidentti vaan Kokoomuksen presidentti.

  • Hannu Wegelius

    On rohkea nainen ja puhuu, niin kuin asia on. Presidentti ainesta ja tolkun ihminen. Loikkarit ole edes mikään puolue, eikä ole saanut perus-suomalaisten valtuutusta. Saanut paljon uusia jäseniä puolueeseen.

Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio