Hoitajaksi pukeutunut mies tunkeutui sairaalaan ja esitteli sukukalleuksiaan potilaille – epäillään raiskauksen yrityksestä ja pahoinpitelystä

Lassi Puhtimäki / Arkisto
Hoitajaksi pukeutunut mies tunkeutui sairaalaan ja esitteli sukukalleuksiaan potilaille – epäillään raiskauksen yrityksestä ja pahoinpitelystä

Kanta-Hämeen keskussairaala järjestää tilanteessa mukana olleille potilaille ja henkilöstölle tarvittavaa apua eri muodoissa. Kuvituskuva.

Arttu RantakärkkäHämeenlinna

Hoitajaksi pukeutunut mies onnistui tunkeutumaan Kanta-Hämeen keskussairaalaan Hämeenlinnassa lauantaina 10. maaliskuuta.

Aggressiivisesti käyttäytynyt noin 20-vuotias mies ennätti esitellä sukupuolielintään useille potilaille ennen kuin keskussairaalan vartijat paikansivat häirikön. Mies yritti pakoon ja vastusti kiinniottoa voimakkaasti, mutta hänet oli saatu taltutettua ennen poliisin saapumista paikalle.

Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin hallintojohtaja Miia Luukko kertoo, että vartijoiden saatua ilmoituksen häiriköstä mies oli saatu kiinni 10 minuuttia myöhemmin.

–Poliisi käy nyt läpi tapahtumien kulkua ja valvontakameroiden kuvamateriaalia. Otamme asian vakavasti ja selvitämme, miten sairaalan turvallisuutta voisi parantaa niin, ettei vastaava pääse toistumaan, Luukko sanoo.

Kanta-Hämeen käräjäoikeus vangitsi miehen tiistaina epäiltynä raiskauksen yrityksestä ja pahoinpitelystä todennäköisin syin. Epäilty ei ole keskussairaalan työntekijä eikä potilas.


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio