Henrik Dettmann: Minun kutsuni kuuluu kaikille

Raiko HäyrinenHelsinki

Miesten koripallomaajoukkueen päävalmentaja Henrik Dettmann jakoi kiitoksia koko suomalaiselle koripalloväelle.

–  Olen ylpeä ja otettu kutsusta ja kiitollinen koko suomalaiselle koripalloväelle. Ymmärrän, että joku edustaa koripalloväkeä, mutta minun kutsuni kuuluu kaikille, Dettmann sanoi.

Koripalloilun EM-kisoissa syyskuussa Suomi eteni Helsingissä pelatusta alkulohkosta jatkopeleihin, joissa se putosi hävittyään Italialle. Lauri Markkasen tehokkaiden peliesitysten lisäksi kisat muistetaan Helsingin pelien riemukkaasta tunnelmasta.

Dettmann, 59, on valmentanut miesten maajoukkuetta vuodesta 2003 alkaen. Hänen puolisonsa Mirka Dettmann kuuluu naisten maajoukkueen valmentajistoon.


Lue myös nämä


Kirjoita kommentti

Perustele, kirjoita selkeästi, älä vähättele ihmisiä, ÄLÄ HUUDA. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua.

Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle. Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Jätämme julkaisematta myös ne kommentit, joissa ei lainkaan piitata oikeinkirjoituksesta kuten isoista alkukirjaimista tai välilyönneistä.

Kiitos etukäteen rakentavasta kommentistasi!

Lue myös

Sammio