Poliisi: Murhan yrityksestä Kauniaisissa epäilty on saatu kiinni

Poliisi on kertonut teon motiivin liittyvän mustasukkaisuuteen. Uhri oli epäillyn entisen puolison nykyinen mies.

Kauniaisissa huhtikuussa tapahtuneesta murhan yrityksestä epäilty on otettu kiinni, tiedottaa Länsi-Uudenmaan poliisilaitos. Hänet otettiin kiinni perjantain ja lauantain välisenä yönä.

Epäilty löydettiin tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Matti Högmanin mukaan kotinsa läheisyydestä Espoosta. Högmanin mukaan kiinniottotilanteessa läsnä oli useampi poliisipartio ja epäilty yritti ensin paeta paikalta.

”Hän pyrki pakenemaan ensin autolla ja sitten otti juoksukilpailun poliisin kanssa”, sanoo Högman.

Högmanin mukaan lyhyestä takaa-ajosta ei aiheutunut vaaraa sivullisille.

Poliisi pyysi aiemmin myös havaintoja epäillyn olinpaikasta. Högmanin mukaan havainnot olivat hyödyllisiä, mutta lopulta epäilty löydettiin poliisin oman tutkinnan kautta.

Poliisi kertoo jatkavansa tapauksen tutkintaa epäiltyä kuulemalla. Högmanin mukaan epäiltyä kuulustellaan ensimmäistä kertaa lauantaina.

”Varmaan maanantaina esitetään vangittavaksi.”

Epäilty väkivallanteko tapahtui 21. huhtikuuta aamuyöllä Kauniaisissa sijaitsevassa asunnossa. Rikoksen uhriksi joutui epäillyn entisen puolison nykyinen mies, joka on jo päässyt sairaalahoidosta. Poliisin mukaan teon taustalla on ollut mustasukkaisuus.

Poliisi pyysi noin 40-vuotiaasta epäillystä aiemmin vihjeitä. Hänellä on aiempaa rikostaustaa, mutta hän ei ole viime vuosina ollut erityisemmin tekemisissä poliisin kanssa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut