Journalisti: Aamulehdessä epäillään ex-päätoimittaja Tuulensuun häirinneen aiemminkin

Journalisti-lehden mukaan Aamulehden ex-päätoimittaja olisi käyttäytynyt häiritsevästi työtekijöitä kohtaan jo ennen tämän viikon julkisuuteen noussutta tapausta.

17.3. 17:13 | Päivitetty 17.3. 19:16

Aamulehdessä on noussut esiin epäilyjä lehden entisen päätoimittajan Jussi Tuulensuun aiemmasta häiritsevästä käytöksestä työntekijöitä kohtaan, kertoo ammattilehti Journalisti.

Tuulensuu erosi tehtävästään sen jälkeen, kun hän oli käyttäytynyt epäsopivasti Tampereen yliopiston journalistiikan, kuvajournalismin ja visuaalisen journalismin ainejärjestön Vostokin 30-vuotisjuhlassa viime lauantaina.

Aiemmat tapaukset Aamulehdessä tulivat lehden pääluottamusmiehen Sari Sainion tietoon vasta Vostokin juhlan jälkeen. Sainio kertoo Journalistille, että hänellä on varma tieto yhdestä tapauksesta, mutta toista tapausta hän ei ole voinut toistaiseksi vahvistaa.

Aamulehteä julkaiseva Sanoma Media Finland kertoi Helsingin Sanomille, että se selvittää tapausta.

”Olemme tietoisia tästä tapauksesta, ja asiaa selvitetään. Tällä viikolla on muistutettu henkilöstöä nollatoleranssista häirinnän suhteen sekä ilmoittamisen tärkeydestä ja ilmoituskanavista. On hyvä, että asiat tulevat esiin, jotta ne voidaan käsitellä”, sanoo Sanoma Media Finlandin henkilöstöjohtaja Kaisa Aalto-Luoto Helsingin Sanomille.

Aamulehti ja Satakunnan Kansa kuuluvat Sanoma-konserniin, joka on STT:n suurin omistaja.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut