13-vuotiaan oppilaan epäillään puukottaneen toista oppilasta kotitaloustunnilla Helsingissä – uhri sairaalaan

Asiaa tutkitaan tapon yrityksenä.

8.3. 16:42

Helsinki

Helsingin poliisi tutkii tapausta, jossa 13-vuotiaan oppilaan epäillään puukottaneen toista oppilasta kotitalouden oppitunnilla tänään aamulla.

Puukotus tapahtui Helsingissä Vesalan peruskoululla aamuyhdeksän aikaan, poliisi kertoo STT:lle. Asiaa tutkitaan tapon yrityksenä.

Koululle menneet poliisipartiot tavoittivat paikalta sekä teosta epäillyn että uhrin, jolla oli pistohaava kyljessä. Ensihoito vei uhrin sairaalahoitoon. Teosta epäilty on poliisin hallussa.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Marko Forss kertoo STT:lle, että epäilty tekijä on tyttö ja uhri poika. Teon motiivista ei ole tarkempaa tietoa. Forss ei myöskään kommentoi sitä, saiko epäilty puukon haltuunsa kotitaloustunnilta vai oliko se hänellä koulussa mukana.

Forss ei myöskään kommentoi sitä, saiko epäilty puukon haltuunsa kotitaloustunnilta vai oliko se hänellä koulussa mukana.

Poliisi selvittää tekoa edeltäneitä tapahtumia sekä tekoon johtaneita syitä. Tutkinta jatkuu muun muassa ihmisten puhutuksilla.

Koululle hankitaan kriisiapua.

Vesalan peruskoulu sijaitsee Itä-Helsingissä noin 15 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Koulussa on peruskoulun 1.–9. luokat, ja oppilaita on noin 900. Oppilaat tulevat pääosin Kontulan, Vesalan ja Kivikon alueilta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut