IS: Saarikko on keskustellut Lintilän kanssa alkoholin­käyttöön liittyvistä huhuista

Annika Saarikon mukaan elinkeinoministeri Mika Lintilän kanssa on keskusteltu Lintilän alkoholinkäyttöä koskevista huhuista kaksi kertaa.

Keskustan puheenjohtaja Annika Saarikko on puhunut elinkeinoministeri Mika Lintilän kanssa alkoholinkäytöstä.

4.3. 9:07

Keskustan puheenjohtaja Annika Saarikko on keskustellut elinkeinoministeri Mika Lintilän (kesk) kanssa Lintilän alkoholinkäyttöön liittyvistä huhuista, kertoo Ilta-Sanomat.

Lehden mukaan Lintilän alkoholinkäyttö on puhuttanut myös hallituksessa.

Saarikko myöntää Ilta-Sanomille puhuneensa Lintilälle alkoholinkäytöstä kahteen otteeseen.

Jälkimmäisellä kerralla kyse oli viime vuoden joulukuun 15. päivästä.

”Tuon päivän muistan. Se oli politiikan tiukka viikko. Kävin asiasta keskustelun ministeri Lintilän kanssa. Sen jälkeen asiaan ei ole tarvinnut palata. Näitä samoja aiheeseen liittyviä epäilyksiä kerrottiin minullekin”, sanoo Saarikko Ilta-Sanomille.

Saarikon mukaan hän ei ollut varma, oliko Lintilä tuolloin päihtynyt, mutta hän katsoi tarpeelliseksi käydä hänen kanssaan keskustelun.

Saarikko kertoo IS:lle, että toinen alkoholia koskeva keskustelu käytiin hänen puheenjohtajakautensa alussa syksyllä 2020:

”Kesän 2020 ja tämän hetken välillä on vastaan tullut useita tätä aihetta sivuavia huhuja. Niistä olen tietenkin ministeriltä tiedustellut.”

Lintilä oli molemmilla kerroilla sanonut Saarikolle, että alkoholinkäyttöä koskevat huhut olivat perättömiä.

Lintilä kiisti myös Ilta-Sanomille olleensa humalassa työtehtävien aikana.

Iltalehti kertoi aiemmin perjantaina, että Lintilän alkoholinkäyttö ”on herättänyt huomiota politiikan eri toimijoiden keskuudessa”.

Lehden tietojen mukaan Lintilä olisi esiintynyt päihtyneenä useissa tilaisuuksia, kuten muun muassa Ruotsin kuningasparin isännöimällä juhlaillallisella.

Lintilä kiisti Iltalehdelle olleensa humalassa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut