Malin-koira synnytti 14 pentua ja mykisti todistajat – Lopputulos oli iso yllätys: ”Herranjestas”

Kun kultainennoutaja Malin alkoi tammikuussa synnyttää, kukaan ei osannut arvata, että se saisi kuin liukuhihnalta 14 elinvoimaista pentua. Kyseessä on ilmeisesti Suomen ennätys. Kasvattaja Heidi Karves on onnellisen helpottunut. Kaikki voivat hyvin, myös hän itse. ”Kolmen viikon yövalvominen otti alussa lujille.” Katso video, miltä viisiviikkoiset pennut näyttävät ja kuulostavat nyt.

Koko viisiviikkoisten pentujen kopla saatiin ikuistettua samaan kuvaan, jota katsellessa mielessä alkaa soida tuttu lastenlaulu: ”Emme me pienet koiranpennut muuta kuin leikkiä lyömme. Nuuhkimme ilmaa kuonollamme, siinä on meidän työmme.”

18.2. 14:00

Ennätyksen alkutahdit rummutettiin Kangasalan Suinulassa tiistaina 10. tammikuuta kello 17. Koira-alan yrittäjä Heidi Karves aloitteli työpöytänsä ääressä Teams-kokousta. Hän seurasi samalla kasvattiaan Malinia, joka on kaksivuotias kultainennoutaja. Kantavan nartun ultraäänikuvasta tiedettiin, että tulossa on viisi pientä kultapalleroa. Nyt kokenut kasvattaja huomasi, että Malinin synnytys oli alkamassa kolme vuorokautta etuajassa. ”Kokoukseni alkoi kello 18, ja siinä samassa näin työpöytäni yli, miten ensimmäinen pentu syntyi.”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut