Pori Jazzin ex-toimitusjohtaja siirtyy Logomon johtoon

Uusi toimitusjohtaja aloittaa tehtävässään 22. maaliskuuta.

Katja Leppäkoski on aiemmin toiminut Pori Jazzin toimitusjohtajana. Logomon puikkoihin hän siirtyy Kulttuuritehdas Korjaamon johtajan tehtävistä. Leppäkoski kuvattuna vuonna 2021.

14.2. 12:29

Katja Leppäkoski aloittaa maaliskuussa Logomon tapatuma- ja kiinteistöyhtiön toimitusjohtajana. Leppäkoski vastaa jatkossa sekä tapahtuma- ja ravintolatoiminnan että kiinteistön johtamisesta sekä Logomon toimistotilojen manageroinnista, Logomo kertoo tiedotteessa.

Leppäkosken tehtävänä on kehittää ja toteuttaa Logomon liiketoimintastrategiaa ja viedä Logomoa strategian tavoitteiden mukaisesti kohti Euroopan parasta tapahtumataloa vuoteen 2025 mennessä yhdessä Logomon henkilökunnan kanssa.

”Logomo on yhdentoista toimintavuotensa aikana ottanut paikkansa valtakunnallisesti arvostettuna tapahtumatalona. Talo on miljööltään ja konseptiltaan täysin uniikki ja monipuolinen. Edeltäjäni sekä koko Logomon henkilökunta on alusta asti tehnyt loistavaa työtä ja myös hyvät pohjatyöt kasvun eteen. Odotan todella innoissani maaliskuuta”, Leppäkoski kertoo tiedotteessa.

Leppäkoskella on noin 25 vuoden kokemus tapahtuma-alalta ja musiikkibisneksestä aina festivaalien tuottamisesta konsultointiin. Logomoon Leppäkoski siirtyy Kulttuuritehdas Korjaamon johtajan tehtävästä.

Hän on aikaisemmin toiminut muun muassa Pori Jazzin toimitusjohtajana vuosina 2004–2012 ja Helsingin Musiikkitalon johtajana vuosina 2012–2016.

Korjaamossa Leppäkoski vastasi Kulttuuritehtaan kehittämisestä ja operatiivisesta johtamisesta mukaan lukien ravintolatoiminnot, tilapalvelut, kulttuurituotanto, sekä myynti ja markkinointi.

Lue lisää: ”Olen mieluiten tällainen kutsujen emäntä”, sanoo Pori Jazzissa viisitoista vuotta vaikuttanut Katja Leppäkoski

Lue lisää: Pori Jazzin ex-toimitusjohtaja Katja Leppäkoski uuteen tehtävään – aloittaa Kulttuuritehdas Korjaamon johtajana Helsingissä

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut