Samkin Jari Multisilta hakee Tampereen yliopiston rehtoriksi

Hakijoiden joukossa muiden muassa nykyinen rehtori Mari Walls, viestinnän professori Risto Kunelius ja Turun yliopiston vararehtori Kalle-Antti Suominen.

Satakunnan ammattikorkeakoulun rehtori Jari Multisilta on Tampereen yliopiston rehtorihakijoiden joukossa.

24.1. 11:51

Tampereen yliopiston rehtoriksi haki määräaikaan 23.1. mennessä 21 henkilöä:

Ahopelto Peetu, Anttila Erkki J., Hakovirta Marko, Hannula Mika, Hermans Raine, Hämäläinen Jari, Hämäläinen Keijo, Kunelius Risto, Kuusisto Jari, Lönnqvist Antti, Moilanen Eeva, Multisilta Jari, Nuotio Kimmo, Sjöström Kim, Suominen Kalle-Antti, Toivanen Heikki, Visakorpi Tapio, Vuorinen Jyrki, Walls Mari ja Willfor Sebastian. Yksi hakija ei halua nimeään julkaistavan.

Tampereen yliopiston rehtorin tehtävä oli haettavana 3.–23.1.2023. Rehtorin valitsee Tampereen korkeakoulusäätiön hallitus ja toimikausi alkaa 1.1.2024. Rehtori toimii samalla säätiölain tarkoittamana toimitusjohtajana ja vastaa yliopiston kehittämisestä ja tehtävien taloudellisesta, tehokkaasta ja tuloksellisesta hoitamisesta.

Tampereen korkeakoulusäätiön hallitus päättää seuraavassa vaiheessa haastateltavista 31.1. ja kärkiehdokkaista 14.2. Kärkiehdokkaat ovat Tampereen yliopistoyhteisön kuultavina 16.3.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut